Case: Uitgebreide maar overzichtelijke website Arteria Consulting - Reclamebureau Buro19 skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

Arteria Consulting

BrandingSEOWebsite

Professionele website

Buro19 heeft een zeer fraaie en uitgebreide website, die in hoge mate wordt voorzien van ‘verse content’ in de vorm van nieuwsartikelen, gerealiseerd. Onder andere door gebruik te maken van “Yoast” wordt er continue gewerkt aan de optimalisatie op het gebied van organische vindbaarheid.

Professionele website
Overzichtelijk CMS

Gebruiksvriendelijk CMS

Het standaard WordPress CMS hebben wij eens flink onder handen genomen en heeft een aantal belangrijke voordelen erbij gekregen. Ondersteund door de laatste versies programmeertalen voor meer stabiliteit en optimale veiligheid, waardoor het opslaan van gegevens gewaarborgd is. Maar misschien wel het allergrootste voordeel is de enorme toename van de laadsnelheid van uw website. En komt u er toch niet helemaal uit, gebruik dan de toevoeging van onze live-chat.

Meer info Direct contact
Uniforme Uitstraling

Uniforme uitstraling

Als bedrijf wil je herkend worden door (potentiële) klanten. Door een uniforme uitstraling bewerkstellig je een professionele, verzorgde, vertrouwde en herkenbare indruk.

Met Arteria Consulting zijn we aan de slag gegaan om de organisatie weer op een moderne, eigentijdse manier vernieuwend in de markt te positioneren. Uitgebreide brainstormsessies en diverse grafische voorstellen passeerden de revue, waarna er tevens een vertaling is gemaakt naar de nieuwe website. Naast de realisatie van de website hebben we al heel wat aantrekkelijke communicatiedragers mogen ontwikkelen voor Arteria Consulting waaronder flyers, posters, roll up banners en digitale nieuwsbrieven.

Direct contact Meer info