Bot Ramen & Deuren - Reclamebureau Buro19
skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027
Live Chat!

Bot Ramen & Deuren

SEASEOSocial MediaWebsite

Bot Ramen & Deuren is specialist in kunststof producten voor woningen. Het familiebedrijf met vestigingen in Heerhugowaard en Zaandam, heeft al vijftig jaar een naam hoog te houden in de bouwnijverheid en is al ruim veertig jaar erkend Weru vakbedrijf. Buro19 maakte onlangs de start met een eigentijdse aanpak van de marketing.

Een glasheldere strategie

De glasheldere, goed doordachte strategie vormt het fundament voor de multimediale inzet van de communicatie. De nieuwe website die in de steigers staat, is een van de pijlers voor het inzetten van de allerlaatste online ontwikkelingen. Van Social Media tot een Google Ads campagne en remarketing. Met flyers en advertenties in printed media zorgt Buro19 ervoor dat Bot Ramen & Deuren ook offline goed zichtbaar is.

Meer info Direct contact
Glasheldere strategie - Buro19

Eigenzinnig concept

Voor de uiteenlopende uitingen hebben we een eigenzinnig concept bedacht dat staat als een huis. Hierin is een glansrol weggelegd voor de afbeelding van een woning die op toegankelijke wijze de diverse producten van Bot Ramen & Deuren etaleert. Herkenbaar, maar toch met een moderne twist.

Meer info Direct contact
Eigenzinnig concept - Buro19

Branding

Ook maakt Buro19 zich sterk voor de complete branding van het familiebedrijf. Ofwel: het op multimediale wijze bouwen aan een ijzersterk merk. Wij vertalen de gewenste uitstraling van Bot Ramen & Deuren in passende marketing- en communicatie-uitingen.

Meer info Direct contact
Branding Bot Ramen & Deuren - Buro19

Wireframe

Bij het ontwikkelen van de nieuwe website van Bot Ramen & Deuren gebruikt onze studio een wireframe als visueel hulpmiddel. Het wireframe is als het ware de bouwtekening van de website, dat een duidelijk overzicht geeft van de uiteenlopende onderdelen waaruit de website zal bestaan. Dit zijn bijvoorbeeld de navigatie, indeling en inhoud.

Meer info Direct contact
Wireframe en Website Bot Ramen & Deuren - Buro19