Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

Fasten

StrategieWebsiteSEO

Maatwerk website met productcatalogus

Fasten is een full service provider die design en innovatie combineert met een passie voor verpakkingen. Deze wereldwijde speler voegt waarde toe aan de verpakkingsbranche van cosmetica, door creativiteit te combineren met technische knowhow en wereldwijde productiefaciliteiten. Fasten heeft vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. De samenwerking met partners over de hele wereld, maakt het mogelijk om het complete spectrum aan verpakkingsoplossingen aan te bieden.

Buro19 kreeg de schone taak om een innovatief, high end concept voor de website te creëren. Inclusief een custom made productcatalogus.

Website design Fasten - Buro19

Concept nieuwe website

Fasten is toonaangevend qua productie van gepersonaliseerde verpakkingen en op maat gemaakte ontwerpen voor mondiale cosmeticamerken. De graphic designers van Fasten vertalen de wensen en ideeën van de verschillende brands in unieke en opvallende verpakkingen. Buro19 kreeg de opdracht om een aanprekend concept voor de nieuwe website te ontwikkelen, dat naadloos aansluit op de high end markt waarop Fasten zich begeeft. Dit is onder meer terug te zien in de kleurrijke, uitgesproken look-and-feel van de website. De productfotografie en de huisstijl van Fasten komen in het geheel perfect tot hun recht.

Meer weten?
Wireframe nieuwe website - Buro19

Blauwdruk voor de
meertalige website

Om de producten en de dienstverlening van Fasten op de meest logische en succesvolle manier te presenteren, hebben wij een functioneel ontwerp gemaakt. Dit document dient als de blauwdruk van de meertalige website die we in het Engels en het Frans hebben ontwikkeld. In het functioneel ontwerp staat exact beschreven hoe de site moet werken, welke functionaliteiten erin zitten en hoe de pagina’s er globaal uit gaan zien. Het gaf Fasten vanaf de start van het traject een haarscherp beeld van het digitale eindproduct.

Meer weten?
Custom WordPress module - Buro19

Custommade WordPress module: catalogus met filter

Fasten levert een breed scala aan verpakkingscomponenten. De catalogus van zo’n duizend producten heeft daarom een cruciale functie op de website. Onze webdevelopers hebben hiervoor een custommade WordPress module ontwikkeld. Hiermee kunnen de producten van Fasten vanuit alle vestigingen over de wereld, vanuit een bestaand systeem snel en gemakkelijk aan de catalogus worden toegevoegd. De producten één voor één toevoegen aan de catalogus, behoort hiermee tot de verleden tijd.

Met een duidelijke categorisering en gerichte filters, kunnen klanten zoeken naar het gewenste product. Met de zoekfunctie is het mogelijk om te zoeken op specifieke zoektermen, waaronder de productnaam. Alle producten zijn voorzien van meerdere specificaties, die bijdragen aan de hoge mate van efficiëntie van het filter.

Meer weten?