Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

Rabobank

StrategieFusieCampagneDirect MailFilm en AnimatieOutdoor reclame

Fusie communicatie
Rabobank West-Friesland

De fusie tussen Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland en Rabobank Westfriesland-Oost was aanleiding voor grootschalige media-aandacht die Buro19, op basis van een uitgebalanceerd plan van aanpak,  in opdracht van de Rabobank organiseerde. Doel: op creatieve wijze alle (potentiële) klanten kenbaar maken dat de voorgenomen fusie vele voordelen met zich zou meebrengen. En na het feitelijk fuseren iedereen uitgebreid informeren over alle voordelen van de nieuwe Rabobank.

Offline promotie

Outdoor reclame en divers promotie­materiaal

Het uitdelen van informatieve folders op het station in Hoorn en Enkhuizen waar de passanten werden getrakteerd op koffie en West-Friese ‘Krentemik’. Op beide stations waren kunstenaars aan het werk die lieten zien hoe West-Friesland er in hun ogen uitzag. De reizigers hadden tevens de mogelijkheid om feedback op een van de doeken achter te laten, waardoor de bank waardevolle input heeft ontvangen inzake haar dienstverlening.

De organisatie en coördinatie van deze Fusie-Campagne lag volledig in handen van Buro19. Alle communicatiedragers, zoals de koffiebekers, animaties in de bankhal, verpakkingen, folders, reclameborden, etc. werden grafisch vormgegeven en gerealiseerd door Buro19.

Meer weten?

Media inkoop lancering nieuwe Rabobank

In opdracht van Rabobank West-Friesland heeft Buro19 diverse media ingekocht, ter promotie van genoemde bank. In een fusietraject, waarbij twee West-Friese Rabobanken in elkaar zijn opgegaan, werd multimediale aandacht verlangd. Zowel de traditionele printmedia als online- en outdoorreclame zijn daarbij volledig benut. Achteraf kan worden gesproken van een meer dan succesvolle fusiecampagne.

Promotie Rabobank West-Friesland

“Goed begin van mijn maandag ochtend, bedankt Rabobank! #Enkhuizen #treinleven #rabowf” @xlauraschultz

Promotie Rabobank West-Friesland

“Goedemorgen! Zomaar een kopje thee gekregen van #rabowf. Dat maakt mijn vroeg ochtend al beter!” @Krisleybear

Lancering nieuwe bank
Promotie Rabobank West-Friesland

“Een goede start van deze maandagmorgen! Bedankt @Rabobank #Hoorn #RaboWF #treinleven” @lennekereede

Promotie Rabobank West-Friesland

“Goed begin van de maandag. Gratis koffie van de rabobank! #goedeactie #RaboWF” @jocelindejager