skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

Hirschman Multimedia

StrategieBrandingOnline MarketingWebsiteWebshopSEOAdvertenties

Multifunctionele websites en marketing

Buro19 helpt organisaties op een professionele manier hun marketing en communicatie optimaal in te zetten en te benutten.  Dit was voor Hirschmann Multimedia, dé aanbieder van hoogwaardige communicatietechnologie voor consumenten, business-to-business, overheden en service providers, de reden om Buro19 in te schakelen. Zo zijn er geheel nieuwe websites voor alle Hirschmann divisies ontworpen, nieuwe strategieën uit voor offline en online marketing campagnes uitgezet en is de huisstijl geoptimaliseerd en uitgebreid. Een groot en divers project waar beide partijen trots zijn op de succesvolle resultaten.

hirschmann mockup buro19
hirschmann mockup buro19

Branding van hoog niveau

Omdat Buro19 de gehele marketing beheert van Hirschmann, betekent dit ook het ontwerp van grafische promotiematerialen. Denk hierbij aan onder andere flyers voor product campagnes, digitale en fysieke uitnodigingen voor evenementen en huisstijl materiaal zoals briefpapier en presentatie templates.

Meer info Direct contact

Bouwen aan een merk

Bij een toonaangevend merk in hoogwaardige communicatietechnologie hoort de juiste uitstraling. Om die uitstraling kenbaar te maken bij de doelgroep heeft Buro19 beurstands ontworpen die zijn gebruikt bij grote vakbeurzen zoals de ANGA COM en Cebeo.

Direct contact Meer info