skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

Bot Ramen & Deuren

StrategieBrandingWebsiteSEOSEASocial MediaAdvertentiesGevelbelettering

Bot Ramen & Deuren is specialist in kunststof producten voor woningen. Het familiebedrijf met vestigingen in Heerhugowaard en Zaandam, heeft al vijftig jaar een naam hoog te houden in de bouwnijverheid en is al ruim veertig jaar erkend Weru vakbedrijf.

Buro19 bedient Bot Ramen & Deuren met een eigentijdse aanpak van de marketing. Met eigenzinnige concepten die staan als een huis, maken wij ons sterk voor de complete branding van dit unieke familiebedrijf.

Glasheldere marketingstrategie

De glasheldere, uiterst doordachte marketingstrategie vormt het fundament voor de multimediale inzet van de communicatiemiddelen. De nieuwe website is een van de pijlers voor het inzetten van nog veel meer online marketing middelen. Van logische social mediakanalen tot uitgebalanceerde Google Ads campagnes en remarketing. Met flyers en advertenties in printed media zorgt Buro19 er eveneens voor dat Bot Ramen & Deuren ook offline goed zichtbaar is.

Meer info Direct contact
Glasheldere strategie - Buro19

Opvallende printmedia concepten

Voor de uiteenlopende uitingen hebben we opvallende en eigenzinnige marketing concepten bedacht die staan als een huis. Hierin is een glansrol weggelegd voor de afbeelding van een woning die op toegankelijke wijze de diverse producten van Bot Ramen & Deuren etaleert. Herkenbaar, maar met een moderne twist.

Meer info Direct contact

Branding: propositie van een sterk merk

Buro19 maakt zich sterk voor de complete branding van het familiebedrijf, gevestigd in Heerhugowaard en Zaandam. Ofwel: op multimediale wijze bouwen aan een ijzersterk merk. Wij vertalen de gewenste uitstraling van Bot Ramen & Deuren in alle passende marketing- en communicatie-uitingen.

Meer info Direct contact

Functioneel Ontwerp, Wireframe, UX/UI Design

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website, zoals die van Bot Ramen & Deuren, starten onze creatieve professionals met het schrijven van een Functioneel Ontwerp, het opstellen van de Wireframes, UX en UI Design. Als het ware het bestek en de bouwtekeningen van de website, dat een duidelijk overzicht geeft van de uiteenlopende onderdelen en functionaliteiten waaruit de website zal bestaan.

Meer info Direct contact
Wireframe en Website Bot Ramen & Deuren - Buro19
Aan de slag als Digital Designer?
Aan de slag als Digital Designer?
Solliciteer direct!