Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

Retail Result

WebsiteSEOApp

Interactieve app en zakelijke website

Retail Result staat voor het snel en langdurig verhogen van resultaten binnen retail, hospitality en sales & marketing en is expert in het sturen van motivatie en gedrag van medewerkers met klantcontact. Buro19 ontwikkelde een geheel nieuwe, multifunctionele website én bouwde de dynamische Funshopper App.

Funshopper app

Funshopper is een geavanceerd loyaliteitsprogramma dat zorgt voor meer omzet. Buro19 bouwde dit online interactieve platform voor retailers en ondernemers in de vorm van een interactieve app. Hiermee kunnen zij nieuwe en bestaande klanten naar hun winkels trekken. Persoonlijk contact en meer fun zorgen dat klanten graag terugkomen. Met als resultaat een dagelijkse groei van het klantenbestand en meer traffic in de winkel!

Meer weten?
Overzichtelijk CMS

Overzichtelijk voor retailers én beheerders

Funshopper staat voor nieuws met cross channel mogelijkheden, funny winkelroutes én dagelijkse aanbiedingen. Via social sharing kunnen acties door klanten worden benut en gedeeld, waardoor het klantenbereik groeit. Retailers en beheerders hebben realtime inzicht in een gestructureerd overzicht. Hier kunnen zij bijvoorbeeld zien welke kortingscoupons er op welk moment van kracht zijn.

Meer weten?

Multifunctionele website

Alles wat Retail Result doet heeft hetzelfde doel: het verhogen van de resultaten bij ondernemers, winkelketens, citymarketeers en medewerkers van retail- of hospitality gedreven organisaties. Buro19 creëerde een multifunctionele website om alle diensten op pakkende wijze zichtbaarheid te geven. Uiteraard is deze ontwikkeld volgens de laatste richtlijnen van zoekmachine optimalisatie, zodat de website goed gevonden wordt.

Meer weten?