Case: Het innovatieve Waterneutraaldak - Reclamebureau Buro19 skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

Water
neutraaldak

BrandingFilm en AnimatieOnline MarketingWebsite

Van duurzaam product tot sterk merk

Schadenberg Combi Groen bouwt circulaire daktuinen voor bedrijven en grootschalige nieuwbouwprojecten. Dit duurzame alternatief voor gewone dakbedekking slaat hemelwater op om het in drogere tijden te kunnen hergebruiken voor beregening. Buro19 kreeg de kans om er een succesvol en eigentijds merk van te maken.

Branding

Schadenberg Combi Groen is met Buro19 in een brandingtraject gestapt, te beginnen bij een merknaam voor hun duurzame product. De betekenis van de merknaam is dichtbij het nut gebleven: Waterneutraaldak staat voor wat het is.

Omdat Waterneutraaldak meer is dan alleen een product van Schadenberg Combi Groen, was het van belang dat het een eigen huisstijl aangemeten zou krijgen. Een fris, contrasterend uiterlijk dat multimediaal is uit te dragen via allerlei platforms. Zo realiseerde Buro19 o.a. een animatie, een landingspage, divers drukwerkmateriaal en een online marketingstrategie.

Direct contact Meer info

Animatie

Om de werking en het belang van het Waterneutraaldak te verduidelijken, bouwden we een animatie waarin we op levendige wijze laten zien hoe het systeem in elkaar zit. Het eindresultaat dient op diverse kanalen als relevante content en ondersteunt de visie.

Meer info Direct contact

Landingspage

We realiseerden een landingspage voor Waterneutraaldak waar alle informatie over het product samenkomt. De uitdaging was om deze pagina te laten aansluiten op de website van Schadenberg, zonder de pas ontwikkelde huisstijl teniet te doen. Het eindresultaat is een professionele, dienstbare pagina met een hoge conversie op Google.

Direct contact Meer info
social media - wnd (2)

Online marketing

Een doelgerichte aanpak van de online marketingstrategie was essentieel bij het vervullen van het totaalplaatje voor Waterneutraaldak. Buro19 ontzorgt Schadenberg van alle socialmediakanalen en realiseert remarketingadvertenties gericht op de doelgroep.

Meer info Direct contact