Digital Designer - Reclamebureau Buro19
skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

VACATURE:

DIGITAL
DESIGNER

Vacature Digital Designer - Buro19

Ben jij een eindbaas in digital design?

Heb je een voorliefde voor online en offline media en wil jij je kennis en ervaring inzetten bij een gerenomeerd marketing en reclamebureau? Dan past de functie Digital Designer bij jou!

Als Digital Designer maak je deel uit van ons creatieve team. Je bent continu bezig met super gave projecten en brengt creatieve concepten tot leven voor een zeer uitgebreide groep opdrachtgevers.

Jouw creaties spreken de juiste doelgroepen aan waardoor onze campagnes het resultaat behalen wat met de opdrachtgever is afgesproken. Als Digital Designer krijg je de vrijheid en zelfstandigheid die je nodig hebt om met de beste ideeën te komen, kun je sparren met je collega’s in de studio en zorg je voor de visuele output die onze klanten nodig hebben!

Wat ga je doen als Digital Designer

  • Je gaat super gave concepten bedenken;
  • Je creëert online en offline media uitingen;
  • Je werkt in een leuk team van creatievelingen;
  • Én… je ziet jouw mooiste uitingen overal terug!

Wanneer ben jij de Digital Designer die wij zoeken?
Jij bent de creative eindbaas en maakt uit het oog springende designs. Jouw creatieve uitingen maken onze opdrachtgevers sprakeloos, want je bent niet bang om buiten de gebaande paden te gaan. Je bent thuis in de laatste design trends en blijft up-to-date. Jij bent flexibel, maar zorgt ervoor dat een deadline altijd wordt gehaald! Verder ben jij klantgericht en toon je betrokkenheid! Jij bent een echte baas met het Adobe pakket en wil graag het beste uit het pakket halen én wanneer je ook ervaring hebt met Premiere Pro en After Effects is dat zeker een pluspunt.

    *Verplichte velden