skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

VACATURE:

WORDPRESS DEVELOPER / DIGITAL DESIGNER

Vacature Digital Designer - Buro19

Aan de slag als WordPress developer / Digital Designer?

Als WordPress developer / Digital Designer maak je deel uit van ons creatieve team. Je bent met het team van creatievelingen continu bezig met super gave projecten en brengt creatieve concepten tot leven voor een zeer diverse groep opdrachtgevers. Ook denk je conceptmatig mee en lever je een actieve bijdrage in onze interne brainstormsessies. Jouw creaties spreken de juiste doelgroepen aan waardoor onze campagnes het resultaat behalen wat met de opdrachtgever is afgesproken. Als Digital Designer krijg je de vrijheid en zelfstandigheid die je nodig hebt om met de beste ideeën te komen, kun je sparren met je collega’s in de studio en zorg je voor de visuele output die onze klanten nodig hebben!

Dit ben jij

 • WordPress kent geen geheimen voor jou;
 • Je denkt actief mee over mogelijke website gerelateerde functionaliteiten en oplossingen om de belangen van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te behartigen;
 • Je houdt ervan om te experimenteren met de laatste technieken;
 • Je bent leergierig en deelt graag je (nieuw) opgedane kennis met je collega’s;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je werkt in een leuk team van creatievelingen.

Wanneer ben jij de WordPress developer / Digital Designer die wij zoeken?
Jouw creatieve uitingen maken onze opdrachtgevers sprakeloos, want je bent niet bang om buiten de gebaande paden te gaan. Je bent thuis in de laatste trends en blijft up-to-date. Jij bent flexibel, maar zorgt ervoor dat een deadline altijd wordt gehaald! Verder ben jij klantgericht en toon je betrokkenheid.

  *Verplichte velden

  Aan de slag als Digital Designer?
  Aan de slag als Digital Designer?
  Solliciteer direct!