skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

de Boer & van der Weijde

BrandingWebsiteSocial Media

Een effectieve marketingmix

Buro19 heeft voor het Westfriese De Boer & Van der Weijde een brede marketingmix ingezet om zorg te dragen voor een meer professionele uitstraling. Zo is de huisstijl onder handen genomen en verder uitgebreid en geoptimaliseerd en is een geheel nieuwe, moderne website ontworpen.

social media de boer & v/d Weijde

Krachtige en resultaargerichte socials

Ook social media draagt bij aan een succesvolle marketingmix. Dankzij mooi vormgegeven visuals en een krachtige boodschap stelt Buro19 de Boer & van der Weijde in staat om klanten hiermee zo goed mogelijk te informeren én aan de Boer & van der Weijde te binden.

Direct contact Meer info
brochure de boer & v/d Weijde

Doelgroep bereiken met offline media

Een brochure is de ideale manier om potentiële klanten kennis te laten maken met je bedrijf en een goed beeld te geven van de services en werkzaamheden die je bedrijf aanbiedt. Buro19 heeft voor de Boer & van der Weijde daarom een stijlvolle brochure ontworpen, geheel in de herkenbare huisstijl van het bedrijf en met aansprekende foto’s en teksten.

Meer info Direct contact
website de boer & v/d Weijde

Een website voor nu én de toekomst

Voor de Boer & van der Weijde moest er een geheel nieuwe website worden ontwikkeld die perfect aansluit bij doelgroep. Deze website werd uiteraard geheel in de herkenbare huisstijl ontworpen  Ook werd er een “werken bij” sectie ontwikkeld die ervoor zorgt dat potentiële nieuwe werknemers eenvoudig kunnen solliciteren.

Direct contact Meer info