Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

De Boer &
van der Weijde

BrandingWebsiteSocial Media

Een effectieve marketingmix

Buro19 heeft voor het Westfriese De Boer & van der Weijde een brede marketingmix ingezet om zorg te dragen voor een meer professionele uitstraling. Zo is de huisstijl onder handen genomen en verder uitgebreid en geoptimaliseerd en is een geheel nieuwe, moderne website ontworpen.

website de boer & v/d Weijde

Een website voor nu én de toekomst

Voor De Boer & van der Weijde moest er een geheel nieuwe website worden ontwikkeld die perfect aansluit bij de doelgroep. Deze website werd uiteraard geheel in de herkenbare huisstijl ontworpen. Ook werd er een “werken bij” sectie ontwikkeld die meer aanspreekt en ervoor zorgt dat potentiële nieuwe werknemers eenvoudig kunnen solliciteren.

Meer weten?
brochure de boer & v/d Weijde

Doelgroep bereiken met offline media

Een brochure is de ideale manier om potentiële klanten kennis te laten maken met je bedrijf en een goed beeld te geven van de services en werkzaamheden die je bedrijf aanbiedt. Buro19 heeft voor De Boer & van der Weijde daarom een stijlvolle brochure ontworpen, geheel in de herkenbare en geoptimaliseerde huisstijl van het bedrijf en met aansprekende foto’s en teksten.

Meer weten?
social media de boer & v/d Weijde

Krachtige en resultaatgerichte social media

Ook social media draagt bij aan een succesvolle marketingmix. Dankzij mooi vormgegeven visuals en een krachtige boodschap stelt Buro19 De Boer & van der Weijde in staat om klanten hiermee zo goed mogelijk te informeren én aan de Boer & van der Weijde te binden.

Meer weten?