Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

STRATEGIE:

DE KRACHT
VAN EEN
DOELTREFFEND PLAN

Bouwen aan een sterk merk

De ideale mix van online en offline communicatiedragers om uw doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen. Een doordachte strategie is de basis van succes. Identiteit? Imago? Communicatiemix? Budget? Mediaplanning? Conversie? Met ruim 18 jaar ervaring in het vak, aandachtig luisteren en actief meedenken, geven wij op creatieve wijze invulling aan het nastreven van uw marketing doelstellingen.

Marketing en Communicatie: Uw organisatie, product of dienst in de markt zetten.

Marketing en Communicatie:

Uw organisatie, product of dienst in de markt zetten

Nieuwe, ambitieuze plannen? Het werven en behouden van klanten? Verbeteren van uw imago of het stimuleren van de afzet van producten en diensten?

Buro19 is uw partner in de aanpak van multimediale marketing en communicatie. Wij bemoeien ons graag met uw propositie, helpen u een product in de markt te zetten of ondersteunen u bij het SMART maken van uw doelstellingen. Een goed verhaal, doordacht plan en creatieve insteek. Welke uitdaging heeft u voor ons in petto?

Multimediaal: Doordacht en resultaatgericht plan

Multimediaal:

Doordacht en resultaatgericht plan

Op het juiste moment, met relevante content, zichtbaar bij een specifieke doelgroep. Dat leidt tot conversie.

Wie wilt u bereiken, met welke boodschap en welke (online) kanalen kunt u hier het beste voor gebruiken? Zijn deze nu goed ingericht? Wat zijn de resultaten tot nu toe? En hoe gaan we dat verbeteren? Het antwoord op al deze vragen door middel van een uitgebalanceerde (online) marketing strategie.

Daadwerkelijk uw doelgroep bereiken

Aanpakken:

Daadwerkelijk uw doelgroep bereiken

Het structureel creëren en verspreiden van waardevolle en relevante content voor een gedefinieerde doelgroep. Úw doelgroep.

Nieuwswaarde afgewisseld met commerciële berichten. Verwerf vertrouwen én sympathie in uw organisatie en uw doelgroep zal (meer) gaan kiezen voor uw organisatie. Aantrekkelijke berichtgeving op de juiste kanalen zorgt voor meer ‘volgers’ en worden ambassadeurs van uw organisatie.

Resultaten:

Doelstellingen halen en waar nodig de aanpak verbeteren

Resultaten meten om het vervolgens nóg beter te doen.

Een doordacht plan en een creatieve uitvoering zijn een eerste stap naar succesvolle marketing- en communicatie. Maar het kritisch beoordelen en (continue) optimaliseren van resultaten, dáár onderscheiden wij ons van de rest. Wij zijn geen ‘gewoon’ reclamebureau, wij zijn graag uw partner in al uw marketing/ en communicatie -vraagstukken. Hoe groot of hoe klein uw uitdaging ook is.