skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

STRATEGIE:

DE KRACHT
VAN EEN
DOELTREFFEND PLAN

Bouwen aan een sterk merk

De ideale mix van online en offline communicatiedragers om uw doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen. Een doordachte strategie is de basis van succes. Identiteit? Imago? Communicatiemix? Budget? Mediaplanning? Conversie? Met 15 jaar ervaring in het vak, aandachtig luisteren en actief meedenken, geven wij op creatieve wijze invulling aan het nastreven van uw marketing doelstellingen.

Doordachte strategie - Uw marketing doelstellingen nastreven

Marketing en Communicatie:

Uw organisatie of product in de markt zetten

Nieuwe, ambitieuze plannen? Het werven en behouden van klanten? Verbeteren van uw imago of het stimuleren van de afzet van producten en diensten?

Buro19 is uw partner in de aanpak van multimediale marketing en communicatie. Wij bemoeien ons graag met uw propositie, helpen u een product in de markt te zetten of ondersteunen u bij het SMART maken van uw doelstellingen. Een goed verhaal, doordacht plan en creatieve insteek. Welke uitdaging heeft u voor ons in petto?

Meer conversie op uw online kanalen

Multimediaal:

Meer conversie op al uw kanalen

Op het juiste moment, met relevante content, zichtbaar bij een specifieke doelgroep. Dat leidt tot conversie.

Wie wilt u bereiken, met welke boodschap en welke (online) kanalen kunt u hier het beste voor gebruiken? Zijn deze nu goed ingericht? Wat zijn de resultaten tot nu toe? En hoe gaan we dat verbeteren? Het antwoord op al deze vragen door middel van een uitgebalanceerde (online) marketing strategie.

Doelgroep bereiken met relevante content

Content Marketing:

Doelgroep bereiken met relevante content: goed verhaal

Het structureel creëren en verspreiden van waardevolle en relevante content voor een gedefinieerde doelgroep. Úw doelgroep.

Nieuwswaarde afgewisseld met commerciële berichten. Verwerf vertrouwen én sympathie in uw organisatie en uw doelgroep zal (meer) gaan kiezen voor uw organisatie. Aantrekkelijke berichtgeving op de juiste kanalen zorgt voor meer ‘volgers’ en worden ambassadeurs van uw organisatie.