skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

ONLINE:

GOED
GEVONDEN

Online Marketing: de ‘vindbaarheid’ van uw organisatie vergroten

Met uw website, webshop, app, of via socialmediakanalen uw organisatie positioneren? Een gedegen online marketingstrategie biedt onbegrensde mogelijkheden. Uw website het middelpunt van alles wat u communiceert? Goedgevuld met aantrekkelijke content, gericht op conversies en goed gevonden door Google. Of maken wij een interactieve app om uw doelgroep te bereiken?

Online Marketing - Vergroot de vindbaarheid van uw organisatie

Website en Webshop:

Nieuwe website technieken, onbegrensde mogelijkheden

Een unieke website of eenvoudig template; met een website van Buro19 kunt u alle kanten op. Van digitaal visitekaartje tot volledig virtuele wereld. Toegankelijk voor alle soorten browsers en mobiele apparaten.

Tijdens de realisatie van uw website en/of webshop, adviseren wij op het gebied van ‘zoekmachine optimalisatie’. Uw nieuwe website wordt meteen goed gevonden. Uitbreiden met een webshop? Geen probleem voor ons.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Buro19 ontwikkelt uw website volgens de laatste richtlijnen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) gesteld door Google zodat uw website ‘organisch’ goed gevonden wordt. Dit doen wij door middel van controle van de algehele technische parameters en content gerelateerde inhoud en invulling.

Online marketing:

Optimalisatie voor meer én betere conversies

SEA / Google Ads (online advertenties)

Zodra uw website is opgeleverd volgens de laatste richtlijnen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), gaan wij graag met u aan de slag om effectieve en efficiënte “Google Ads” campagnes op te zetten. Middels “Ads” kunt u op een laagdrempelige manier adverteren op Google websites, alsook op websites binnen het ‘display netwerk’. Compacte advertenties, gebaseerd op zoekwoorden, specifieke interesses van websitebezoekers en ‘remarketing’, die u volledig zelf kunt bepalen.

Facebook Marketing

Om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden getoond aan de juiste doelgroep, zet Buro19 de Facebook Pixel in. Met behulp van deze techniek wordt bijgehouden welke pagina’s uw websitebezoeker heeft bekeken. Vervolgens kunnen wij uw advertenties weergeven op Facebook en Instagram. Zo krijgen personen die al eerder in aanraking zijn gekomen met uw product uw advertentie opnieuw te zien. Zeer effectief.

Doelgroep bereiken met relevante content

Social Media:

Inzetten van de juiste social mediakanalen

LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Snapchat, Pinterest, YouTube en Vimeo; kent u alle mogelijkheden? Wij nemen u graag mee in de wereld van alle social media.

Samen beantwoorden wij de vraag hoe wij een selectie van de aangeboden social media succesvol kunnen inzetten. Een structurele aanpak van uw social media-accounts zal succesvol bijdragen aan uw marketing en communicatiemix. Wij spreken de taal en kennen de trucs.

Aan de slag als Digital Designer?
Aan de slag als Digital Designer?
Solliciteer direct!