De ‘vindbaarheid’ van uw organisatie vergroten - Reclamebureau Buro19 skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

ONLINE:

GOED
GEVONDEN

Online Marketing: de ‘vindbaarheid’ van uw organisatie vergroten

Met uw website, webshop, app, of via socialmediakanalen uw organisatie positioneren? Een gedegen online marketingstrategie biedt onbegrensde mogelijkheden. Uw website het middelpunt van alles wat u communiceert? Goedgevuld met aantrekkelijke content, gericht op conversies, goed gevonden door Google. Of maken wij een interactieve app om uw doelgroep te bereiken?

Online Marketing: vergroot de vindbaarheid van uw organisatie

Website en Webshop:

Nieuwe technieken, onbegrensde mogelijkheden

Een unieke website of eenvoudig template. Met een website van Buro19 kunt u alle kanten op. Van digitaal visitekaartje tot volledig virtuele wereld. Toegankelijk voor alle soorten browsers en mobiele apparaten. Inclusief zoekmachine optimalisatie en ‘responsive design’, dus geschikt voor alle denkbare mobiele apparaten.

Tijdens de realisatie van uw website en/of webshop, adviseren wij op het gebied van ‘zoekmachine optimalisatie’. Uw nieuwe website wordt meteen goed gevonden. Uw website uitbreiden met een webshop? Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig met behulp van Woocommerce of volledig geschreven in Magento.

Inzetten van de juiste social media kanalen

Social Media:

Inzetten van de juiste social media kanalen

LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Pinterest, YouTube, Vimeo en Google+. Kent u alle mogelijkheden? Wij nemen u graag mee in de wereld van alle social media.

Samen beantwoorden wij de vraag hoe wij een selectie van de aangeboden social media, succesvol kunnen inzetten. Een structurele aanpak van uw social media zal succesvol bijdragen aan uw marketing en communicatiemix. Wij spreken de taal en kennen de trucs.

SEO en SEA:

Optimalisatie voor betere vindbaarheid

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Buro19 ontwikkelt uw website volgens de laatste richtlijnen op het gebied van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) gesteld door Google zodat uw website ‘organisch’ goed gevonden wordt. Dit doen wij door middel van controle van de algehele technische parameters en content gerelateerde inhoud en invulling.

Het is belangrijk om de website periodiek te voorzien van verse, unieke content. Denk hierbij aan interessante nieuwsartikelen, afgeronde projecten in uw portfolio, cases, foto’s, animaties en promotiefilms, reviews en/ of (digitale) nieuwsbrieven. Door het toevoegen van nieuwe content enerzijds, en door de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie anderzijds, is het verstandig om uw website periodiek te laten monitoren.

SEA (zoekmachine advertenties)

Zodra uw website is opgeleverd volgens de laatste richtlijnen op het gebied van Zoekmachine Optimalisatie (SEO), gaan wij graag met u aan de slag om effectieve en efficiënte “Google Adwords” campagnes op te zetten. Middels “Adwords” kunt u op een laagdrempelige manier, adverteren op Google websites, alsook op websites binnen het ‘display netwerk’. Compacte advertenties, gebaseerd op zoekwoorden, specifieke interesses van websitebezoekers en ‘remarketing’, die u volledig zelf kunt bepalen.

Wij streven ernaar om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de betaalde zoekresultaten, wanneer iemand naar een voor u relevante zoekterm (of combinatie) zoekt m.b.v. Google, op basis van zijn zoekgedrag in een specifieke affiniteitdoelgroep beweegt, of (al eerder) een specifieke pagina binnen uw website heeft bezocht. Adwords campagnes zijn uiterst dynamisch. Het is belangrijk om alle advertenties periodiek te beoordelen, zodat de vooraf bepaalde strategie mogelijk kan worden bijgestuurd.