skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

Schadenberg Groep

StrategieBrandingCampagneOnline MarketingWebsiteSEOSEASocial Media

Schadenberg Groep staat voor Infratechniek, Dakwerken, Stedegroen, Bouw, Schadenberg Water & Civiel en Vastgoed. De dochterondernemingen Plaisier B.V. en Koelemeijer Tuinen behoren tevens tot de organisatie. Door de synergie en samenwerking van de verschillende divisies en bedrijven, is de organisatie in staat om zich krachtig te manifesteren in een tijd waarin ontwikkelingen op het gebied van techniek, circulariteit en energietransities, elkaar razendsnel opvolgen.

Op basis van een uitgebalanceerde strategie, helpt Buro19 de organisatie op basis van doordachte en doelgerichte marketing- en communicatiedragers om zich klaar te maken voor de nabije toekomst.

Strategische Marketingmix voor Bedrijfsintegratie

Voor de bedrijfsintegratie van Schadenberg Groep heeft Buro19 een uitgebalanceerde marketing- en communicatiestrategie ontwikkeld. Waar staat de organisatie voor? Wat is de identiteit en het gewenste imago? Wat is de corebusiness en hoe kunnen we die onder de aandacht brengen van potentiele opdrachtgevers? Met de strategische marketingmix maken we Schadenberg Groep en al haar divisies – met behulp van doordachte en doelgerichte marketing- en communicatiedragers – klaar voor de (nabije) toekomst. Met als doel meer synergie en samenwerking tussen de verschillende divisies, om daarmee de cross-selling tussen de divisies beter te benutten.

Meer info Direct contact

Naamswijziging van divisies

Op een uniforme wijze naar buiten treden als Schadenberg Groep zorgt voor herkenbaarheid. Omwille van de uniforme uitstraling van alle divisies, zijn de namen van Archangel Bouw en VBK Schadenberg gewijzigd naar Schadenberg Bouw en Schadenberg Water & Civiel. Het vraagt om multimediale aandacht om deze naamswijzigingen zeer nauwkeurig te communiceren richting de markt en bestaande en potentieel nieuwe relaties. Buro19 heeft onder andere nieuwe logo’s en huisstijlen ontwikkeld en vernieuwde landingspagina’s op de website van Schadenberg Groep geplaatst. Om bestaande klanten en prospects aan te schrijven, hebben we voor beide divisies een Direct Mail verzorgd. Met de reguliere postbezorging hebben zij een ludieke, opvallende mailing ontvangen.

Meer info Direct contact

Geoptimaliseerde website

De bestaande website van Schadenberg Groep hebben wij overgenomen, geoptimaliseerd en in beheer genomen. Met als uitgangspunt de website te transformeren van globaal visitekaartje tot SEO geoptimaliseerd marketinginstrument met een strakke, eigentijdse uitstraling. Ook hebben we de website uitgebreid met een ‘Werken bij’ sectie. Een compleet overzicht met een uiterst gebruiksvriendelijke insteek om nieuwe werknemers en jonge talenten aan Schadenberg Groep te binden.

Geoptimaliseerde website Schadenberg Groep - Buro19

Algemene, algehele brochure

Voor het uitdragen van de gehele Schadenberg Groep hebben we een algemene, algehele brochure gerealiseerd. Met dynamische fotografie, teksten die het corporate verhaal vlijmscherp neerzetten en pakkende vormgeving, worden de diensten, producten en referentie projecten van de zes verschillende divisies op krachtige wijze gepresenteerd. De algemene brochure kan door alle medewerkers worden gebruikt die ook maar iets met opdrachtgevers te maken hebben, om hiermee Schadenberg Groep en alle capaciteiten meer bekendheid te geven en daarmee de cross-selling positief te beïnvloeden.

Meer info Direct contact
Aan de slag als Digital Designer?
Aan de slag als Digital Designer?
Solliciteer direct!