skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

CREATIE:

MULTIMEDIAAL
UW MERK
VERSTERKEN

Van creatieve campagne tot actiematige uiting

Creatief, conceptmatig, onderscheidend en doeltreffend. Dat is de basis van onze dienstverlening. Of het nu uitgebreide campagnes zijn of actiematige uitingen, op alle fronten leveren wij kwaliteit en willen wij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Ons doel is namelijk gelijk aan dat van u. Uw bedrijf succesvol maken door middel van multimediale marketing en communicatie. Buro19, zowel offline als online, specialist in creatie.

Creatieve campagnes - Opvallende en unieke identiteit

Branding:

Uniek en opvallende identiteit

Bouwen aan uw merk door middel van branding. Wij adviseren en verrassen u graag met een creatief idee.

Een uniek en creatief ontwerp zorgt voor hoge attentiewaarde. Wij brengen uw voorstelling tot leven. Alleen de juiste opmaak past bij de identiteit en het imago van uw bedrijf of organisatie. Multimediaal dezelfde, creatieve, opvallende uitstraling.

Creatief en resultaatgericht

Campagnes:

Creatief en resultaatgericht

Een uitgekiende reclamecampagne brengt een idee tot leven. Een multimediale opzet vergroot de attentiewaarde en het succes van uw algehele marketing en communicatie. Hierdoor blijft de boodschap hangen en kunt u rekenen op veel respons.

Een dergelijke aanpak stelt eisen aan een unieke reclamecampagne. Zorgvuldig uitgewerkte mediaplanning, scherpe media-inkoop en creatieve uitvoering. Alleen de juiste dosering zorgt voor multimediale aandacht in de markt. Onze campagnes overtuigen uw doelgroep.

Film en Animatie:

Complete bedrijfsfilm of pakkende animatie

Een boeiende bedrijfsfilm, promotiefilm of productfilm zegt vaak meer dan pagina’s vol met tekst. Een korte en krachtige animatie geeft een krachtige indruk van uw organisatie of een specifiek product. Daarnaast zijn alle films en animaties multimediaal inzetbaar.

Een promotiefilm en animatie op uw website, verspreiden via social media of te gebruiken voorafgaand aan uw presentaties bij potentiële opdrachtgevers, het kan allemaal. Naast de inhoudelijke boodschap zorgt ondersteunende muziek en eventueel een voice-over, voor extra ‘emotie’. Van storyboard tot oplevering, wij maken uw productie compleet.

Direct mail:

Uw doelgroep bereiken

Direct mail is nog steeds een zeer succesvol gebleken manier om gericht uw product- en dienstverlening onder de aandacht te brengen bij een grote doelgroep.

Het per geadresseerde post versturen van een ludieke boodschap, verpakt in een creatieve vorm en misschien wel met een gadget bijgesloten. Een hoge mate van attentiewaarde waardoor de boodschap voor een langere tijd op het bureau van de ontvanger blijft staan. Doeltreffend!