Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

Helden van Staal

StrategieBrandingCampagneDirect MailOnline MarketingWebsiteWebshopSEOSocial Media

Ijzersterke herpositionering in de maakindustrie

Al ruim veertig jaar is Helden van Staal een begrip op het gebied van metaalbewerking, magazijninrichting en afvalsystemen. Binnen de omvangrijke productieruimte van 7.000 m² worden plaat, buis, strip en band, in diverse materiaalsoorten zoals staal, roestvast staal en aluminium bewerkt tot halffabrikaat of eindproduct.

Helden van Staal heeft Buro19 gevraagd om op strategische en creatieve wijze, met behulp van hedendaagse communicatiemiddelen en de laatste technieken, de algehele marketing en communicatie voor haar rekening te nemen.

Innovatieve en SEO geoptimaliseerde website

De divisies van Helden van Staal worden op één overzichtelijke, innovatieve en SEO geoptimaliseerde nieuwe website gepresenteerd. De website heeft een fraaie, moderne uitstraling en wordt goed gevonden op de juiste zoekwoorden. Op de pagina Werken bij Helden van Staal, worden openstaande vacatures overzichtelijk weergegeven en is het voor potentiële nieuwe medewerkers mogelijk om eenvoudig te solliciteren.

Meer weten?

Zichtlocatie: opvallende signing op (en in) bedrijfsgebouwen

Helden van Staal bevindt zich op een zichtlocatie op bedrijventerrein Hoorn 80 langs de N506. Een locatie met veel voorbijgangers waar buitenreclame grote impact en een groot bereik heeft. Buro19 heeft eigentijdse gevelbelettering, gevelpanelen en banieren ontworpen, die de buitenzijden van het pand verrijken en een representatieve aanblik geven. Ook het interieur van het pand is voorzien van fraaie uitingen. Zo zijn er bij de entree en in de spreekkamer zogenaamde doekframes gemonteerd, vormgegeven met aansprekend beeldmateriaal en het nieuwe logo. Het totaalplaatje is het perfecte visitekaartje voor klanten, relaties en andere bezoekers.

Meer weten?

Content marketing

Om nog beter zichtbaar te zijn bij (potentiële) klanten en dus meer conversies te genereren, hebben wij de manier van posten van Social Media berichten een vernieuwende impuls gegeven. In het verleden hadden de berichten een verschillende uitstraling en dat deed afbreuk aan de herkenbaarheid. Nu heeft ieder afzonderlijk bericht de uniforme uitstraling van Helden van Staal. Daarnaast is de specifieke berichtgeving inhoudelijk meer toegespitst op de doelgroepen. Hiermee wordt de daadwerkelijke meerwaarde van Helden van Staal meer benadrukt.

Meer weten?