Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

Meijer Notarissen

BrandingOnline MarketingWebsiteSEO

110 jaar ervaring in een nieuw jasje

Meijer Notarissen werkt sinds jaar en dag samen met Buro19. Het gerenommeerde notariskantoor heeft een rijke geschiedenis en opereert op internationaal niveau vanuit hartje Amsterdam. Meijer Notarissen voert een algemene praktijk, verdeeld in de secties: Ondernemingsrecht, Onroerend goed en Personen- en Familierecht.

Om de professionaliteit in de toekomst op alle fronten te kunnen voortzetten, heeft Buro19 de huisstijl onder handen genomen en een geheel nieuwe website gebouwd. Deze eigentijdse, meertalige website bevat waardevolle content voor de bezoekers en voldoet aan alle eisen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Website op maat Meijer Notarissen - Reclamebureau Buro19

Website op maat

De klasse van de Amsterdamse grachtengordel, de 110 jaar ervaring en de functionaliteit van nu; een hele opgave om die kenmerken samen te voegen en te ontvouwen in een nieuwe pagina. Aan de hand van moodboards, brainstorms en presentaties ter plaatse, leverde Buro19 een website op maat die alle verwachtingen oversteeg.

Meer weten?

Restyling huisstijl

Met het vernieuwen van de website bleek al snel dat een gehele restyling van de huisstijl geen overbodige luxe zou zijn. Te beginnen met een nieuw logo die een zorgvuldig uitgekozen kleur draagt. De typerende ‘grachtengroen’, de originele kleur van de Amsterdamse grachtengordel, komt nu overal terug in de stijlelementen van Meijer Notarissen.

Huisstijl creaties Meijer Notarissen - Reclamebureau Buro19

Bij een gerenommeerd bedrijf als Meijer Notarissen past alleen het allerbeste drukwerk. Briefpapier, visitekaartjes, minuutkaften, stickers en enveloppen zijn gedrukt op hoge kwaliteit papier voor net dat beetje meer cachet.

Meer weten?