Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

Hirschmann Multimedia

StrategieBrandingOnline MarketingWebsiteWebshopSEOAdvertenties

De volledige marketingmix: van strategie tot uitvoering

Buro19 helpt organisaties op een professionele manier hun marketing en communicatie optimaal in te zetten en te benutten. Dit was voor Hirschmann Multimedia, dé aanbieder van hoogwaardige communicatietechnologie voor consumenten, business-to-business, overheden en service providers, de reden om Buro19 in te schakelen. Een doordachte, multimediale marketingstrategie werd ontwikkeld en ter uitvoering gebracht. Zo zijn er onder andere nieuwe huisstijlen en websites voor alle Hirschmann divisies ontwikkeld, verschillende online marketing campagnes uitgezet en de deelname aan meerdere internationale beurzen bewerkstelligd.

hirschmann mockup buro19
hirschmann mockup buro19

Branding van hoog niveau

Omdat Buro19 de gehele marketing beheert van Hirschmann, betekent dit ook het ontwerp van grafische promotiematerialen. Denk hierbij aan onder andere flyers voor product campagnes, digitale en fysieke uitnodigingen voor evenementen en huisstijl materiaal zoals briefpapier en presentatie templates.

Meer weten?

Bouwen aan een merk

Bij een toonaangevend merk in hoogwaardige communicatietechnologie hoort de juiste uitstraling. Om die uitstraling op de juiste manier kenbaar te maken bij de doelgroep heeft Buro19 beurstands ontworpen die zijn gebruikt bij grote vakbeurzen zoals de ANGA COM en Cebeo.

Meer weten?

Klantgerichte oplossingen

Buro19 kijkt altijd met een strategische blik naar nieuwe oplossingen. Om klanten van Hirschmann efficiënter en meer doelgericht van dienst te kunnen zijn heeft Buro19 een online portaal ontwikkeld, specifiek toegankelijk voor geselecteerde doelgroepen. In dit portaal zijn e-learning secties ingericht voor installateurs en is er een databank opgezet waarbij retailers al hun marketingmateriaal kunnen personaliseren en aanvragen.

Meer weten?