skip to Main Content
Navigatie - Reclamebureau Buro19
0229 553027

Stammis Horeca verhuur

StrategieCampagneWebsiteWebshop

Creatief én strategisch denken

Als horeca verhuurbedrijf met een zeer uitgebreid assortiment is het een uitdaging om al jouw producten effectief onder de aandacht te brengen. Buro19 is met Stammis Horeca verhuur de uitdaging aangegaan en heeft door creatief én strategisch te denken een webshop gerealiseerd met een professionele uitstraling. Meer out-of-the-box heeft Buro19 ook een ludieke campagne opgezet tijdens de Corona pandemie om Stammis onder de aandacht te blijven brengen.

Complete en resultaatgerichte webshop

Buro19 heeft voor Stammis Horeca verhuur een compleet nieuwe webshop gerealiseerd die aan diverse eisen moest voldoen. Zo moesten de duizenden verhuurbare producten overzichtelijk worden weergeven en eenvoudig gereserveerd kunnen worden. Door strategisch en creatief denken heeft Buro19 dit kunnen realiseren.

Direct contact Meer info

Creatieve oplossingen zoeken

Soms vraagt een bepaalde situatie om nog meer creatief en oplossingsgericht denken. Zoals bijvoorbeeld ook tijdens de Corona pandemie. Buro19 heeft voor Stammis Horecaverhuur een ludieke campagne bedacht en uitgewerkt om klanten tijdens deze periode te bereiken. Met de website samenvierenwe.nl denkt Stammis alvast vooruit, naar het moment dat evenementen en feestjes weer toegestaan zijn en waar je alvast horeca materialen uit het brede aanbod van Stammis kan reserveren.

Meer info Direct contact