Ga naar hoofdinhoud
Navigatie - Reclamebureau Buro19

Spot ICT

CampagneDirect MailFilm en AnimatieOnline MarketingWebsiteSEOSocial Media

Nieuwe propositie en positionering van een ICT organisatie

Spot ICT uit Purmerend en Ochten, is specialist op het gebied van allerhande ICT-oplossingen. En behoort tot één van de weinige Microsoft Cloud Accelerate en Microsoft Cloud Gold Partners van Nederland.

In opdracht van “Spot ICT Oplossingen” heeft Buro19 een geheel nieuwe propositie uitgewerkt. Multimediaal vertaald in nieuwe, frisse huisstijldragers, uitgebreide en overzichtelijke nieuwe website, meerdere animaties, ontelbare advertenties, opvallende autobelettering, social media campagne, zoekmachine advertenties (SEA), digitale nieuwsbrieven, direct mail campagnes, en nog heel veel meer…

Direct Mail - Spot ICT

Direct Mail

Buro19 heeft een Direct Mail campagne ontwikkeld om de dienst ‘SpotCloudDrive’ te promoten. SpotCloudDrive is dé oplossing om gegevens eenvoudig te delen, te synchroniseren en te back-uppen met collega’s én opdrachtgevers.

Wij hebben dit vertaald in een concept welke overtuigd in de keuze voor deze totaal oplossing. Het versturen en delen van bestanden nog nooit zo veilig, toegankelijk, eenvoudig en snel. Deze campagne bestond onder andere uit een uniek vormgegeven kaart, animatie, social media campagne, digitale nieuwsbrief en aparte landingspage.

Meer weten?
Online Marketing - Spot ICT

Online marketing

Een crossmediale aanpak voor Spot ICT, naast offline verzorgd Buro19 de inzet van online marketing, zoals zoekmachine optimalisatie, social media en digitale nieuwsbrieven. Deze zijn gemakkelijk te meten en doelgroep gericht. Een complete aanpak om conversie te realiseren en de marketingdoelen te behalen.

Meer weten?

Animatie